EFT Relatietherapie

Samen koers zetten naar een zonnige toekomst

EFT Relatietherapie voor stellen die hun relatie willen redden

Een gelukkig stel zijn in deze tijd vergt veel inspanningen. Het moderne leven is complex: carrière maken, zorg voor de kinderen, een huishouden draaiende houden, regelmatig sporten, je gezondheid koesteren, afspreken met vrienden en familie, aantrekkelijk en leuk blijven voor je lief. Regelmatig komt dit moderne liefdesleven piepend tot stilstand. 

Het tot stilstand komen van een liefdesrelatie gebeurt niet alleen bij jou, maar bij veel stellen. Het gros laat hun problemen doorzeuren, raakt uitgeput, belandt in een sleur, voelt zich eenzaam in de relatie, groeit uit elkaar, leeft als broer en zus en uiteindelijk gaat 35% over tot een scheiding.

Dat is niet wat jullie willen, en gelukkig kan het ook echt anders!

Herken je deze problemen ook?
 • Hoe kunnen we elkaar ooit weer begrijpen?
 • Hoe zorg ik er voor dat mijn partner me niet zo op mijn huid zit?
 • Hoe krijg ik mijn partner zover dat ze eens met mij praat, zonder dat ze zich afsluit?
 • Wat doe ik met een partner die alleen maar in haar hoofd leeft en niet meer met me wil vrijen?
 • Hoe maak ik intimiteit bespreekbaar terwijl we weinig tijd hebben?
 • Wat kan ik doen zodat mijn partner echt tijd en interesse wil steken in een serieus gesprek over ons?
 • Hoe overleven we samen overspel?
 • Wat blijft er voor mij nog over als mijn man alleen seks als liefdestaal heeft en ik daar niet volledig aan kan voldoen?
 • Wat doe je als de meningsverschillen over opvoeding zo hoog oplopen dat je geen zin meer hebt in intimiteit?
 • Hoe verbeter ik de “quality time” in onze relatie terwijl we beiden een druk werkzaam leven hebben?
 • Wat kan ik doen om de genegenheid in mijn relatie terug te krijgen terwijl we alleen nog maar in de verwijtende sfeer met elkaar omgaan?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik me niet schuldig voel over “geen-zin” hebben?
 • Ik voel me erg eenzaam in de relatie. Hoe leg ik uit wat het gemis aan intimiteit met mij doet?
 • Zij vindt dat we te weinig samen doen. Hoe bewaak ik mijn eigen individualiteit terwijl we ook dingen samen doen?

Jullie staan niet alleen hierin. Heel veel stellen worstelen hiermee, en gelukkig kan het echt anders.

Wat EFT Relatietherapie jullie kan brengen
 1. Het op koers blijven van je relatie, want je raakt afgestemd en ingespeeld op elkaar.
 2. Weer graag en spontaan aandacht aan elkaar besteden, zodat je niet het gevoel hebt hard aan je relatie te moeten werken.
 3. Minder irritaties en ruzies, want je lost je  zeurende relatieproblemen op.
 4. Het kennen, begrijpen en respecteren van elkaars emoties en behoeften, zodat je samen meer liefde en verbinding ervaart.
 5. Toenemende betrokken bij elkaar, zodat je er voor elkaar bent op de momenten dat je elkaar nodig hebt.
 6. Meer onderlinge intimiteit, want speelsheid wordt weer een onderdeel van jullie leven. Hierdoor wordt knuffelen en vrijen ook weer leuker.
Opbouw van EFT Relatietherapie

Gesprekken van 1,5 uur waarin ik jullie begeleid bij jullie relatievraagstukken, zodat je niet langer hoeft te worstelen. Tijdens de gesprekken werken we zoveel mogelijk met praktijksituaties in het hier en nu. Jullie leren hoe je stap voor stap samen koers zet naar een fijne toekomst. Je begrijpt elkaar beter, je krijgt een dieper contact samen en het plezier in je relatie neemt ook weer toe. Afhankelijk van jullie situatie duurt onze samenwerking gemiddeld 3 – 6 maanden.

Online modules met waardevolle video’s en presentaties. Het doel van de online modules is dat je de liefde en je relatiedynamiek leert begrijpen en toe te passen, zodat het warme gevoel tussen jullie zich herstelt en/of verdiept. Het is optioneel of je hiervan gebruik wilt maken.

Onbeperkt e-mail en telefonische ondersteuning tijdens het traject, zodat je je gesteund voelt. Hierdoor maak je sneller vorderingen.

Hoe gaat EFT Relatietherapie in zijn werk?

Heb je interesse? Vraag dan eerst een kennismakingsgesprek aan. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Zodra we besluiten dat er een klik is, gaan we aan de slag. De frequentie van de gesprekken stellen we in overleg vast binnen een periode van 3 – 6 maanden. Een sessie duurt meestal 1,5 uur. Afhankelijk van jullie wens, vinden de gesprekken plaats op een sfeervolle locatie in Langenboom, Den Bosch of Velp (bij Arnhem). Afspraken in de avonduren en in het weekend zijn ook mogelijk.

Woon je in Oss of binnen een straal van 25 km van Oss? Dan is het mogelijk om de sessies bij jullie thuis te doen. Vooral klanten met jonge kinderen vinden dit prettig.

Jullie willen dat anders!

Weer aan het roer staan van je liefdesleven.

Wat klanten zeggen

We waren niet meer in gesprek. Ik had mezelf zolang afgesloten. Door de modules en de gesprekken met Irma werd het gemakkelijker om weer met elkaar te praten. Het gaat beter dan dat het ooit was. Ik voel me gelukkig. We voelen weer als een team. We bevelen jou zeker aan bij anderen. Je bent een relaxed en deskundig persoon. We hadden het gevoel dat je er echt voor ons was. Je wees ons beiden op punten op een prettige manier. We voelden ons nooit aangevallen en ervoeren geen moment dat je partij koos.

Paula

Ons huwelijk was in een dusdanige staat dat het richting een scheiding koerste. Met behulp van het EFT relatieprogramma Samen koers zetten naar een zonnige toekomst gaat het nu een stuk beter met ons. Dat merk ik aan alles. De fundatie voor de nieuwe liefde, voor het samen verder gaan, is gelegd. Het programma beveel ik zeker aan, omdat het ons ontzettend geholpen heeft. Het heeft een mooie lijn in de opbouw: van niets tot iets. Ik vond de online modules erg waardevol evenals het lezen van het boek. Dat alles gaf een nog beter inzicht samen met de begeleidingssessies. Irma als begeleider heeft een prettige persoonlijkheid…let op ingekort.

Gijsbert

Voordat we met de relatiesessies begonnen was de situatie explosief, onze relatie stond op klappen. Ik voelde me machteloos. De online modules en de gesprekken met Irma gaven me snel veel inzicht in onze situatie. Ik zag wat ik zelf moest veranderen. Alles is gewoon goed nu. Het voelt weer zoals het was. Fijn en zelfs wel meer dan dat zelfs.

Chris

Vrijblijvend gesprek aanvragen?

Weet je nog niet precies wat voor jou/jullie de beste aanpak is? Kies dan eerst voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Irma Buenk

EFT (Emotionally Focused Therapy) is een wetenschappelijk onderbouwde en beproefde methode ontwikkeld door de klinisch psychologe Dr. Sue Johnson. EFT wordt door de American Psychological Association erkend als een wetenschappelijk bewezen vorm van relatietherapie. Uit 15 jaar onderzoek blijkt dat 70 tot 75% van de paren die EFT hebben ondergaan, uit het dal zijn gekomen en gelukkig zijn in hun relatie.

Als aanvullend getraind EFT therapeute is ze aangesloten bij EFT Nederland en het ICEEFT, het International Centre for Excellence in EFT opgericht door Dr. Sue Johnson.

Tevens volgt ze individuele supervisie om haar leerproces te versnellen.

Daarnaast is ze lid van 2 intervisiegroepen om met collega’s ervaringen uit te wisselen en te sparren over praktijksituaties.   

Behalve de uitgangspunten van EFT werkt ze met theorieën en werkwijzen uit o.a. de communicatie– en natuurwetenschappen, oosterse stromingen en lichaamsgericht werken.

Behalve het hebben van deze theoretische kennis heeft ze dit ook zelf ervaren en doorleefd. Ze gelooft ten diepste dat als we nu niet onze problemen opruimen we onze relatie en onze kinderen er mee belasten en dus niet ten volle kunnen leven. 

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.