Samen Gelukkig in je Relatie

Online relatieprogramma

Verliefd Paar Depositphotos 12292640 m

Binnen twee maanden je relatie nieuw leven inblazen?

Dat kán!

Ontdek hoe je:

 • steeds terugkomende ergernissen eindelijk eens oplost, doordat de communicatie in je relatie fijner wordt.
 • samen uit een negatief relatiepatroon van verlatingsangst en bindingsangst komt, zodat de liefde tussen jullie zich herstelt en/of verdiept.
 • relatieproblemen sneller oplost, zodat je samen meer ups ervaart.
 • elkaar weer begrijpt, waardoor je het samen weer leuk krijgt.
 • meer intimiteit in je relatie ervaart.

Versterk je relatie

8 online modules
Waardevolle video’s en presentaties
Vragenlijsten en opdrachten

297 euro incl. btw.

Er is een manier om de band tussen jou en je partner te herstellen en/of te verdiepen

Om het warme gevoel voor elkaar weer terug te krijgen. Om je weer veilig te voelen bij elkaar. Om je weer geborgen te voelen en te weten dat je er voor elkaar bent.

Ook jij kunt dit leren

Deze manier is ook voor jou beschikbaar. Het is een manier waarbij 70-75% van de stellen uit een dal zijn gekomen en gelukkig zijn in hun relatie. Het online relatieprogramma Gelukkig in je Relatie is o.a. gebaseerd op emotiegerichte therapie (EFT: emotionally focused therapy). EFT is een wetenschappelijk onderbouwde en beproefde methode ontwikkeld door de klinisch psychologe Dr. Sue Johnson. EFT wordt door de American Psychological Association erkend als een wetenschappelijk bewezen vorm van relatietherapie. Het is momenteel de meest succesvolle methode op relatiegebied en de toepassing ervan is wereldwijd.  
Voor wie

Individuele therapie vinden jullie te zwaar, want je hebt het idee dat je met de juiste kennis zelf je problemen kunt oplossen.

Toch wil je graag je relatie redden. Met oefeningen, voorbeelden en feedback hoe het dan wel moet, zijn jullie al enorm geholpen.

Het online programma GELUKKIG IN JE RELATIE is uitermate geschikt voor stellen die zelf aan de slag willen met een educatief programma in plaats van individuele relatietherapie.  Ook voor singles die niet langer gebukt willen gaan onder verlatingsangst of bindingsangst is dit programma heel waardevol.

De inhoud van het online programma

8 online lessen. Het doel van de lessen is, dat je de liefde en je relatie leert begrijpen, zodat de liefde tussen jullie zich herstelt en/of verdiept.

Waardevolle video’s en presentaties die je helpen om de nieuwe kennis te begrijpen, zodat je inzicht krijgt in je eigen relatiedynamiek. De exclusieve video’s bestaan onder andere uit voorbeeldstellen, waardoor je leert hoe je de theorie in de praktijk toepast.

Vragenlijsten en opdrachten om de leerstof te doorgronden en zo de liefde tussen jullie te herstellen en/of te verdiepen. Het helpt je om aan de slag te gaan. Zie de terugkerende huiswerkopdrachten als een zetje om samen aan je relatie te werken.

Wat je leert tijdens het online programma
 • Hoe liefde & hechting een belangrijke rol speelt in je relatie.
 • Hoe het komt dat het fout gaat in de liefde en welk patroon hieraan ten grondslag ligt.
 • Hoe jullie pijnplekken daarbij een belangrijke rol spelen.
 • Hoe je fouten herstelt en hoe je samen een veilige basis creëert.
 • Hoe je betrokkenheid en verbondenheid bij elkaar ontwikkelt.
 • Hoe je kwetsuren vergeeft en het vertrouwen in elkaar herstelt.
 • Hoe je de band versterkt via aanraking en seks.
 • Hoe je de liefde levend houdt.
Met de lessen doorloop je de volgende fasen
 1. Jullie leren het negatieve patroon binnen je relatie herkennen en begrijpen.

 2. Jullie herkennen en benoemen de emoties die aan dit patroon ten grondslag liggen.

 3. Jullie stappen uit dit patroon en leren hulp, steun & begrip te vragen bij elkaar.

 4. Jullie weten hoe je de nieuwe kennis en inzichten toepast.

Wat er gebeurt na je inschrijving
Zodra je betaling binnen is, ontvang je de link naar het online programma. De lessen kun je bekijken op je computer, mobiel of iPad. Elke module bevat een opdracht. Die werk je samen met je partner uit. Verder bevatten de meeste modules extra informatie zoals bijvoorbeeld aanvullend filmmateriaal, checklijsten, etc.

Binnen twee maanden je relatie nieuw leven inblazen

Wat klanten zeggen

Het is fijn dat onze relatie na dit online relatieprogramma weer stabieler wordt. Dat wij zelf steeds meer groeien in zelfkennis en die kennis met elkaar kunnen delen, zodat we steeds meer een open boek worden voor elkaar. Dat we weer volledig op onszelf kunnen vertrouwen en daarmee op elkaar, dat wil zeggen we wijzen onszelf en elkaar niet meer af, maar proberen onszelf en elkaar te doorgronden als we emoties voelen/zien ontstaan. Ik probeer te begrijpen waarom ik reageer zoals ik reageer, of waarom hij reageert zoals hij reageert.

Ellis

Ik val van het ene EUREKA! moment in het andere bij wat dit programma ons biedt...
Er is tot nu toe veel duidelijkheid geschapen en we passen veel dingen automatisch meteen al toe. Deze afgelopen weken is er weinig wrijving geweest, zelfs meer compassie met onszelf en elkaar en …… knuffels. We hebben wat meer tijd nodig om dit alles verder te doorleven en zijn tot nu toe nog niet op onduidelijke obstakels gestuit. Vandaag hadden we een aanvaring die ons meteen weer bij de les bracht en we konden het tij keren, in het verleden hadden we de rest van het weekend lopen pruilen met z’n tweeën, VICTORIE!!!! Sylvia

We zijn nu drie weken bezig. En ik heb het gevoel dat we zeker op de goede weg zijn. De muziek van die vervelende dans kunnen wij herkennen. Ook hebben we al aardig wat pijnpunten van elkaar in kaart gebracht.

Geert

De lessen en vooral het herkennen van je eigen pijnplekken hebben er voor gezorgd dat ik in mijn relatie meer begrip heb voor de gevoelens van mijn partner...

 Hierdoor krijg ik meer zelfvertrouwen en is de jaloezie afgenomen. Een eigenschap die onterecht wel eens opspeelt, waardoor ik mijn partner enkel belast. Het gaat nu na een aantal lessen een stuk beter tussen ons. Ik ben erg benieuwd wat de volgende lessen mij nog gaan leren. Het is echt een aanrader voor mensen die net als ik alleen maar druk met zichzelf zijn en daardoor het vertrouwen en het koesteren van hun partner op een laag pitje hadden staan. Ook de prijs van haar online programma weegt niet op tegen wat je ervoor terug krijgt.

Marijke

Onze relatie was voor het programma tot een diepte punt gezakt...

 We hadden geen interesse meer voor elkaar en lieten elkaar volledig los. We leefden als twee gescheiden individuen onder een dak. Tijdens het programma zijn we onbewust opnieuw gaan bouwen. Eerste het fundament. Deze moest solide zijn. Toen deze klaar was, waren we beide tevreden. Op het fundament zijn we in goed overleg en harmonie verder gaan bouwen. Het is nu casco gereed (zeg maar wind en water dicht). Wij zijn nu begonnen met de afwerking. Dat vergt tijd. Zelf heb ik hier een jaar voor uitgetrokken. Ik ben er dan ook eigenlijk wel zeker van dat onze relatie met behulp van EFT ongekend verbeterd zal worden.

Joris

Vaak gestelde vragen & antwoorden

We kunnen het boek toch ook samen doornemen zonder de modules?
Dat klopt, dat kunnen jullie doen. De ervaring leert echter, dat hier in de praktijk weinig van terecht komt. Er komt altijd iets tussen, je stelt het elke keer uit, want nu is niet het goede moment of je neemt geen actie om de kennis uit het boek samen toe te passen. Door de modules krijg je waardevolle kennis en exclusief materiaal tot je beschikking die niet in het boek “Houd Me Vast” staan.
Mijn partner wil niet. Heeft het dan nut om te investeren in mijn relatie?

Lastig, het beste is om met zijn tweeën aan de relatie te werken.

Echter, deze twijfel houd je in een afhankelijke situatie waarbij je je heel kwetsbaar kunt voelen. Begrijpelijk dat je dan denkt dat het geen zin heeft om je te verdiepen in hoe liefdesrelaties werken. Ik snap dat je dat denkt.

Toch, stel jezelf eens de volgende vragen:

Hoelang accepteer je deze situatie nog?
In hoeverre erken je dat je ongelukkig bent in je relatie?
In hoeverre heb jij goedkeuring van je partner nodig om stappen te gaan zetten voor je eigen ontwikkeling en geluk?
Hoe lang moet deze situatie duren, voordat je je eigen gevoelens serieus neemt?
Door je inzichten te vergroten, neem je het hef in eigen handen. Dat is in elk geval goed voor jou en kan zelfs je relatie ten goede komen. Met de nieuwe kennis en vaardigheden doorbreek je in elk geval jouw stappen in het negatieve patroon, zodat de muziek van die vervelende dans verandert.

Ik ben single. Heeft het dan nut om hiermee aan de slag te gaan?
Als single is het een pré om te investeren in jezelf en in relatiekennis, zodat je de partner wordt die je jezelf wenst. Met deze kennis krijg je inzicht in je eigen gedrag, je valkuilen en de rol die je inneemt wanneer er sprake is van een negatieve relatiedynamiek. Bijvoorbeeld, je geeft teveel of je trekt je voortdurend terug wanneer het te close wordt. Met behulp van de modules leer je je eigen gedrag te begrijpen, zodat je veel beter in staat bent om een gelijkwaardige relatie te krijgen. Doe je dit niet dan val je snel in de valkuil van verlatingsangst of bindingsangst en trek je een partner aan waarmee je deze dynamiek in stand houdt. Persoonlijk zou ik hebben gewild dat ik deze kennis veel eerder had. Veel verdriet zou me bespaard zijn gebleven en ik had anderen veel minder gekwetst.

Vrijblijvend gesprek aanvragen?

Weet je nog niet precies wat voor jou/jullie de beste aanpak is? Kies dan eerst voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Irma Buenk

Je trainer is Irma Buenk. Ze werkt met emotie gerichte therapie als basis voor het online programma. Het online programma is gebaseerd op de educatieve vorm van Emotionally Focused Therapy (EFT).

EFT is een wetenschappelijk onderbouwde en beproefde methode ontwikkeld door de klinisch psychologe Dr. Sue Johnson. EFT wordt door de American Psychological Association erkend als een wetenschappelijk bewezen vorm van relatietherapie. Uit 15 jaar onderzoek blijkt dat 70 tot 75% van de paren die EFT hebben ondergaan, uit het dal zijn gekomen en gelukkig zijn in hun relatie.

 

Als aanvullend getraind EFT therapeute is ze aangesloten bij het ICEEFT, het International Centre for Excellence in EFT opgericht door Dr. Sue Johnson.

Behalve de uitgangspunten van EFT werkt ze met theorieën en werkwijzen uit o.a. de communicatie– en natuurwetenschappen, oosterse stromingen en lichaamsgericht werken.

Wat anderen over haar zeggen

Heel prettig/ no nonsens/ integer/ duidelijk in communicatie/ heel gepassioneerd voor dit werk/ empatisch/ relaxed/ helder.

Schrijf je in voor het online programma Samen Gelukkig in je Relatie

 

Voor het waardevolle programma met 8 online modules betaal je

297 euro incl. btw.

 • Voer een persoonlijk e-mail adres in. E-mail adressen zoals info@... contact@... en mail@.... kunnen niet worden verwerkt.
 • Betaling van het online programma Samen Gelukkig in je Relatie

 • Prijs: € 297,00