Relatiecoaching voor stellen

Van schat-arm naar schatrijk in de liefde

Vanzelfsprekend wil je naast een drukke baan het beste uit je relatie halen

Je bent goed in je werk. Iedereen werkt graag met je samen. je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden. Thuis loopt alles op rolletjes. Jullie zijn nog net zo verliefd en dol op elkaar als vroeger. Je bent blij om elkaar te zien en samen lachen jullie wat af. Je kunt met je besognes altijd bij elkaar terecht. Spontaniteit houdt je relatie levendig. Voor de toekomst hebben jullie prachtige plannen.

De dagelijkse realiteit is anders en daar baal je van!

 • Je krijgt het verwijt dat je te weinig van je zelf laat zien, dat je te weinig deelt.
 • Het liefst trek je je terug tijdens de ruzies, maar je partner blijft aan je trekken.
 • Je hebt weinig plezier samen, ervaart veel stress thuis waardoor je niet kunt bijtanken van je drukke baan.
 • Door alle drukte hebben jullie nauwelijks tijd voor elkaar.
 • Je begrijpt elkaar niet meer.
 • Je leeft onder één dak maar al maanden of nog langer als broer en zus.
 • Wanhopig vraagt je partner zich af of ze ooit meer genegenheid van je kan verwachten.

Je verlangt er naar om die dagelijkse realiteit te veranderen, maar je weet niet hoe. 

Je piekert over hoe je je relatie kunt veranderen. De adviezen uit de diverse boeken probeer je toe te passen. Je vindt het allemaal interessant maar het verandert alsmaar niet. En je blijft maar piekeren. Hoe pak ik dat aan om mijn relatie te verbeteren? Hoe komt dit in hemelsnaam weer goed? En wanneer?

Oplossen relatieproblemen: hoe zou het zijn als ik je daarbij help?

Dit intensieve programma is speciaal voor drukke stellen die worstelen met de intimiteit in hun relatie. Door de intensieve samenwerking gedurende 1 of 1/2e dag komen we snel tot de kern en bereiken we echt resultaat.

Wat levert het op?
 • Inzicht in je relatieproblemen.
 • Handvatten om het anders te doen.
 • Minder ruzies.
 • Meer begrip voor elkaar.
 • Heldere en duidelijke communicatie.
 • Inzicht in elkaars échte behoeften.
 • Meer ontspanning, meer plezier en meer intimiteit
 • Persoonlijke begeleiding van mij in de vorm van oefeningen en gesprekken.
 • Toegang tot waardevolle en relevante online modules, checklijsten, vragenlijsten en testen om jullie proces te ondersteunen.
Praktische informatie

Tijdens dit programma werken we op een landelijke, mooie & rustige locatie. Het werken op deze locatie draagt er toe bij dat we in alle rust en met positieve energie jullie thema uitwerken, waardoor het meer resultaat oplevert.

Oriënterend gesprek

Tijdens het oriënterend gesprek gaan we dieper in op jullie vraag en krijgen we hierover helderheid. We stemmen vervolgens af of ik iets voor jullie kan betekenen. Op basis van jullie informatie stemmen we af hoelang onze samenwerking duurt. Dat varieert van een halve dagdeel, 2 dagdelen verspreid over 2 dagen of 1 aaneengesloten dag. 1 dagdeel bestaat uit 3 uur.

Voor een heerlijke lunch wordt gezorgd, wanneer we een hele dag aaneengesloten samenwerken.

Jullie investering

De investering is afhankelijk van de duur van onze samenwerking.

Breng je relatie in een hele korte tijd naar een hoger niveau.

Wat klanten zeggen

Mijn vrouw voelde zich ongelukkig in onze relatie. Ze zei: ‘Als dit zo doorgaat, dan zie ik het niet meer zitten.’ Dat was wel een wake-up call, want ik wil haar niet kwijt. Ik zocht naar hulp en kwam op jouw website. Tijdens het intakegesprek wist je ons al gerust te stellen. Het traject van 2x een dagdeel sprak ons erg aan. Therapie leek ons te zwaar. Het water stond ons niet aan de lippen en er was geen affaire. Het was verbazingwekkend hoe snel ons patroon werd uitgewerkt. Ik vond het echt heel goed. Met de inzichten gingen we thuis verder aan de slag. De modules hielpen om het nog helderder te krijgen. Tijdens het 2e dagdeel hielp je ons heel goed met het ontrafelen van de laatste stuiptrekkingen in onze relatie. Die nazorg was voor ons heel belangrijk om het patroon in onze relatie echt te veranderen.

Erik

Als introvert voelde ik altijd heel veel onrust. Ik had dan de behoefte om me terug te trekken, maar dat ging niet meer zo gemakkelijk met een gezin. Ik gedroeg me dan apathisch. Mijn vrouw raakte hierdoor in de stress raakte, maar ik wist niet hoe het anders kon. Tijdens een 1-daags traject kwamen we er achter dat ik me niet waardig genoeg voelde als vader. Die angst verlamde me gewoon. Door de frustratie van mijn vrouw over mijn apathisch gedrag werd het alleen maar erger. Hierdoor voelde ik nog meer spanning. Het feit dat ik een introvert ben, speelde een minder grote rol dan we dachten. Tijdens het traject leerden we het zogenaamde ‘zachte-ogen gesprek’. Dat helpt ons heel goed om uit het oude patroon te stappen. Dat geeft mij veel meer ontspanning. Hierdoor kan ik beter omgaan met wat een gezin van me vraagt. Ik vond het heel prettig werken met Irma. Ze pakte heel snel de rode draad uit ons warrig verhaal. Ik had niet gedacht dat we zo snel de sfeer in onze relatie konden veranderen.

Thomas

Ik liep echt op wilskracht door in onze relatie. We leefden zo langs elkaar heen. Ik voelde me zo eenzaam. Ons Gezin BV runden we heel goed, maar wij waren elkaar kwijt geraakt. Ik verlangde terug naar de tijd waar we plezier hadden. Ik wist dat ik verder wilde met mijn man, maar wist niet hoe. Het traject met Irma was een goede beslissing. We brengen nu veel meer tijd samen door. We praten ook meer over wat ons echt bezig houdt. Dat brengt zoveel intimiteit terug in onze relatie. De positieve houding van Irma gaf echt vertrouwen. Heel knap hoe ze met zoveel rust de regie in het gesprek weet vast te houden. Ze merkte zoveel op waar ze woorden aangaf. Dat hielp ons heel goed.

Suzan

Onze ruzies gingen altijd over hetzelfde. Sinds we een zoontje hebben, maakte ik me veel meer zorgen over bijvoorbeeld het drankgebruik van mijn man. Ik vond dat hij te weinig verantwoordelijkheid nam voor ons gezin. Ik voelde me er helemaal alleen voor staan. Hierdoor reageerde ik heel geïrriteerd en strak. ‘Ben ik niet beter af zonder relatie?’ vroeg ik me af.Tijdens een traject van een halve dag kregen we helderheid. We zagen al snel in hoe we op elkaar reageerden. Mijn strakheid zorgde voor onrust bij hem, waardoor hij weer meer dwangmatig reageerde. We leerden dat er eigenlijk iets heel anders speelde dan wat we elkaar lieten zien. Inmiddels gaat het veel beter. We kregen handvatten hoe het anders kan. In de praktijk blijkt wel dat je alert moet blijven om het nieuwe gedrag consequent toe te passen. Gelukkig houden we elkaar scherp, want ons gezin is het belangrijkste.

Ilse

Vrijblijvend gesprek aanvragen?

Weet je nog niet precies wat voor jou/jullie de beste aanpak is? Kies dan eerst voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.