relatiecoaching Den Bosch

Individuele relatiecoachingDen Bosch

 

Individuele relatiecoaching Den Bosch:
transformeer je liefdesleven en doorbreek de impasse

Je voelt je wanhopig, teleurgesteld en alleen in je relatie of omdat je zoveelste relatie beëindigd is.

Je blijft tegen dezelfde patronen aanlopen. Je gedachten draaien rondjes en je ziet geen oplossing. Wat je anders kunt doen krijg je niet helder. Je zet je behoeften en verlangens op een laag pitje of je drukt ze zelfs helemaal weg.

Deze impasse kost je veel te veel energie en je voelt je moedeloos. Je bedrijf komt misschien niet goed van de grond, omdat je partner weigert om een gelijkwaardige bijdrage te leveren in het huishouden. Of je wilt een investering doen, die je partner niet zit zitten.

Misschien neemt je partner je start-up niet serieus en heeft hij het over je bedrijfje. Of je partner wil meer emotionele verbinding, maar je hebt geen idee waar hij/zij het over heeft.

Wat jouw situatie ook is, je liefdesleven verloopt niet zoals je dat graag wilt.

Van impasse naar doorbraak naar transformatie: hoe zou het zijn als ik je daarbij help?

Je bent iemand die liever 1-op-1 werkt dan in een groep wanneer het over iets heel persoonlijks gaat.

Je geeft de voorkeur aan exclusieve aandacht, zodat je diepgaand kunt sparren. Iemand die met je meedenkt, die je inzichten geeft en je helpt om de impasse te doorbreken, werkt bij jou beter dan iemand die je vertelt wat je moet doen.

Ondanks dat je het moeilijk en spannend vindt om met je vraag naar buiten te treden, weet je dat je het wilt doen.

Je voelt dat je bij mij moet zijn om een doorbraak en een transformatie te realiseren.

INVESTEER IN JEZELF OM DIE FIJNE RELATIE TE KRIJGEN
WAAR JE ZO NAAR VERLANGT

Vragen waarbij individuele relatiecoaching werkt

Onderstaande vragen geven een idee waarbij ik je 1-op-1 kan begeleiden. Vraag een vrijblijvend gesprek aan als je interesse hebt om te kijken of ik degene ben die je kan helpen bij je vraagstuk.

1.

Hoe kom ik los van mijn problematische verleden, waardoor de groei van mijn onderneming stagneert?

Ik herken mezelf in parentificatie, co-dependency en het gekwetste innerlijk kind waardoor ik moeite heb om zichtbaar te worden. Ik houd me kleiner dan dat ik wil zijn.

2.

Hoe kom ik met mezelf in het reine na een affaire?

Ik had een affaire en schaam me daarvoor. Ik twijfel heel erg of ik het wel of niet aan mijn man moet vertellen. Hij was net gestart met zijn bedrijf toen het gebeurde.

3.

Hoe ga ik om met de affaire van mijn partner die ik niet kwijt wil?

Mijn man was kortstondig verliefd op een collega. Toen hij dit vertelde, zakte de grond onder mijn voeten weg. Die affaire is allang voorbij, maar ik kan het niet van me af zetten.

4.

Hoe komt het dat ik altijd een geliefde aantrek die niet beschikbaar is?

Nu zit ik verstrikt in een rol als minnares. Inmiddels ben ik 3 jaar de minnares van een onderneemster. Ze zegt dat ze meer tijd nodig heeft om een keuze te maken. Ik weet dat ze niet kan kiezen, maar het lukt me ook niet om deze relatie te verbreken.

5.

Ik wil geen heftige ruzies met mijn vriend. Wat kan ik doen om dit te stoppen?

Mijn vriend en ik wonen niet samen. We hebben inmiddels een aantal jaren een relatie. We hebben het heel goed, ook in bed. Soms hebben we helaas vreselijke ruzies. Zo erg dat ik hem blokkeer en de relatie verbreek. Die ruzies wil ik helemaal niet, want ik kan daar niet tegen.

6.

Ik ben al een tijd niet gelukkig in deze relatie. Ik kan er niet de vinger op leggen wat er aan de hand is. Wat is dat toch?

Ik ben verliefd op een ander. Bij hem voel ik me heel levendig, iets wat ik niet heb bij mijn vriend. Wat is dat toch? Ik ben radeloos, want ondanks alles houd ik van mijn partner.

7.

Ik geef regelmatig aan dat ik meer van de relatie verwacht, maar er verandert helemaal niets. Is mijn relatie voorbij?

Ik probeer al jaren om de relatie op te peppen. Ik probeer van alles. We hebben het best goed en gezellig, maar het is zo gezapig en voorspelbaar. Hij staat niet open voor een open relatie. Wat moet ik nu doen?

8.

Mijn partner en ik vrijen niet meer. Van hem hoeft het niet, maar het maakt me doodongelukkig. Hoe doorbreek ik deze impasse met mijn partner?

Ik vind me nog te vitaal om mijn seksleven aan de wilgen te hangen. Ik wil niet vreemdgaan, maar sluit het niet uit. We vinden onze relatie ook te waardevol om te verbreken.

9.

Hoe vertel ik mijn man dat ik zijn manier van vrijen niet lekker vindt? Dit thema ligt namelijk heel gevoelig bij ons en ik wil hem niet kwetsen.

Ik zie steeds meer op tegen het vrijen, want het gaat zo gevoelloos. Hoe maak ik hem duidelijk dat het zo niet langer kan. Behalve de seks hebben we het heel fijn samen.

10.

Hoeveel geduld moet ik hebben, totdat mijn man zich kan openstellen voor mij? Zijn bedrijf krijgt alle aandacht. Ik ben geen prioriteit voor hem.

Ik verlang zo naar meer tijd samen. Nu zijn we of met het gezin of met anderen. Hij geeft mij niet het gevoel dat ik belangrijk voor hem ben als vrouw.

Wat klanten zeggen over relatiecoaching Den Bosch

Ik was in de war. Er was iets heftigs voorgevallen tussen mij en mijn partner. Ik wist niet goed wat ik er mee moest doen. Ik wilde wel met hem verder. Dat besluit had ik al vrij snel genomen, maar hoe dan verder? Dat was de grote vraag.

De sessies met jou gaven me inzicht in hoe relaties werken. Wat je bij elkaar oproept, onbedoeld of bedoeld. Het heeft me ook inzicht gegeven in hoe het voor mijn partner soms is. Hoe ik naar mezelf kijk, in de zin van toch wel een laag zelfbeeld. Dat is iets waar ik wel mee aan de slag wil. Ik heb ook naar mijn eigen aandeel leren kijken. Dat het een dieperliggende reden heeft waarom je op een bepaalde manier reageert. Behalve het geven van inzicht reikte je me ook heel veel praktische tools aan.

Dat vond ik ook heel prettig. Als je in een situatie zit, die is ontploft dan is het heel fijn als iemand dit op een rustige manier met je doorneemt.

Ik vond het heel prettig om met je te werken. Ik kende je al en daarom ben ik naar je toegegaan. Naar een vreemde therapeute zou ik niet snel gaan, want ik vind het al snel te wollig en te vaag. Dat vind ik met jou helemaal niet. Je hebt een hele prettige energie om bij te zijn. Ik word niet opgejaagd van je. Je bent heel open en je durft je ook kwetsbaar op te stellen. Dat maakt wel dat je op een gelijke level zit. Als ik bij jou ben, weet ik weer dat iedereen deuken oploopt. Dat is nou eenmaal het leven. Het is maar net wat jij kiest hoe je met die deuken om wilt gaat. Soms lukt dat de ene keer beter dan de andere keer.

Je legt dingen heel helder uit en ik vind dat je veel kennis hebt over relaties en over de psyche van de mens.

Over hoe dingen werken zonder moeilijke termen te gebruiken. Ik beveel je zeker aan bij anderen want je aanpak is helder maar ook wel met een duidelijk doel voor ogen. Je kan heel snel inzicht geven en snel resultaat bieden, omdat je mensen met praktische handvatten weer op weg helpt.

Annemieke

Het voelde alsof ik iets miste in mijn relatie, maar ik kon het niet benoemen. Met behulp van de handvatten die je aanreikte, lukt dat nu veel beter. Ik begrijp nu waarom ik gedaan heb wat ik gedaan heb. De gesprekken hebben heel veel geholpen in enerzijds zelfacceptatie en anderzijds herken ik nu eerder waardoor het mis gaat. Ik probeer mijn gevoelens steeds meer en eerder te benoemen.

Hierdoor is mijn relatie nu eerlijker en opener. Dit geeft de relatie ook veel meer diepgang.

De ander vindt dit soms in eerste instantie lastig, omdat je veel sneller lastige dingen bespreekt. Maar je merkt dat dit al heel snel omslaat en dat die ander zegt: ‘Oh, ik ben toch blij dat je het zegt. Hier kunnen we iets mee. Dit is zoveel beter dan eerst.’ Ik zat veel te veel vast in mijn angst voor de korte termijn reacties.

Ik spring nu eerder in het diepe. Het is zoals het is. Ik deel nu gewoon wat ik voel en dat helpt ook in het afbreken van die angst. En als je het een paar keer hebt gedaan, merk je dat het eigenlijk best wel mee valt. Ook op mijn werk ben ik veel opener geworden over wat me bezighoudt.

Dat wordt erg gewaardeerd. In de basis was ik heel sceptisch over dit traject, maar ik vind dat je het heel goed hebt aangepakt. Als ik de investering qua tijd en geld afzet tegen wat het gebracht heeft, vind ik het zeker de moeite waard.

Ruud

Mijn vrouw en ik leven langs elkaar. Zij gaat helemaal op in haar carrière en onze relatie is vooral praktisch. Financieel gaat het ons enorm voor de wind, maar intimiteit op welk gebied dan ook hebben we al lang niet meer. Ik liep hierdoor echt met mijn ziel onder de arm, want dit bespreek je niet zomaar met je familie of vrienden. Het was dan ook een opluchting om mijn hart te luchten, want ik wil vechten voor mijn relatie, maar weet niet hoe ik dat kan doen. Behalve opluchting weet ik nu ook waarom het niet werkt. Het programma dat ik bewust alleen heb gedaan, heeft me hierin inzicht gegeven. Ik weet waar mijn vrouw en ik aan moeten werken. We hebben nog een hele weg te gaan, maar ik heb nu weer hoop dat het kan gaan lukken. Voordat we met de relatiesessies begonnen was de situatie explosief, onze relatie stond op klappen. Ik voelde me machteloos. De online modules en de gesprekken met Irma gaven me snel veel inzicht in onze situatie. Ik zag wat ik zelf moest veranderen. Alles is gewoon goed nu. Het voelt weer zoals het was. Fijn en zelfs wel meer dan dat.

Theo

Lees meer ervaringen

3 maanden

individuele relatiecoaching

  • 5 sessies van 1,5 uur (online of in Den Bosch)
  • Werkboek met extra uitleg en opdrachten
  • Onbeperkt e-mail en telefonische ondersteuning tijdens het traject
  • Sessies ook in het weekend of in de avonduren

Investering € 997 ex btw

Betaling in termijnen is mogelijk

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Irma Buenk

EFT (Emotionally Focused Therapy) is een wetenschappelijk onderbouwde en beproefde methode ontwikkeld door de klinisch psychologe Dr. Sue Johnson.  De American Psychological Association erkent EFT als een wetenschappelijk bewezen vorm van relatietherapie. Uit 15 jaar onderzoek blijkt dat 70 tot 75% van de stellen die EFT hebben ondergaan, uit het dal zijn gekomen en gelukkig zijn in hun relatie.
Als aanvullend getraind EFT therapeute is ze aangesloten bij EFT Nederland en het ICEEFT, het International Centre for Excellence in EFT opgericht door Dr. Sue Johnson.

 

Behalve de uitgangspunten van EFT werkt ze met theorieën en werkwijzen uit o.a. de communicatie– en natuurwetenschappen, oosterse stromingen en lichaamsgericht werken.

Behalve het hebben van deze theoretische kennis heeft ze dit ook zelf ervaren en doorleefd. Ze gelooft ten diepste dat als we nu niet onze problemen opruimen we onze relatie en onze kinderen er mee belasten en dus niet ten volle kunnen leven.

relatiecoaching Den Bosch