EFT
Relatietherapie

Relatietherapie Den Bosch ondernemers

EFT Relatietherapie voor ONDERNEMERS die óók in hun relatie willen investeren

Of jij nu de ondernemer bent in de relatie, je partner of jullie zijn allebei ondernemer. De kans dat jullie relatie strandt is groter dan wanneer er geen bedrijf in het spel is. Een eigen bedrijf bouwen en laten groeien vergt enorm veel inspanningen en gaat vaak gepaard met drukte en stress. Een eigen bedrijf slokt veel ondernemers op en dit gaat regelmatig ten koste van hun relatie.

Misschien herken je dit? Dat na een dag werken, het thuis niet lukt om af te schakelen. Dat er aan de keukentafel bijvoorbeeld nog steeds gesproken wordt over het bedrijf. Of je komt zo uitgeput thuis en je trekt het niet meer als je partner een beroep op je doet. De balans tussen werk en privé is ver zoek.

Jullie liefdesrelatie komt langzaamaan tot stilstand. De sfeer thuis is niet meer zo ontspannen en plezierig. Er is veel onbegrip en het lukt niet meer om jullie problemen op te lossen.

Ik kan je vertellen:

jullie zijn niet de enige.

Maar wellicht denk je nu nog steeds: ‘Ik ben een succesvolle en ervaren ondernemer, ik ben daadkrachtig en neem snel actie. Ik kan dit toch zeker ook wel zelf oplossen?’ of ‘Investeren in mijn bedrijf doe ik heel makkelijk, maar relatietherapie, wat gaat ons dit concreet opleveren?’

Weet dat je relatie hele andere vaardigheden vraagt dan het runnen van je onderneming. En juist die relatievaardigheden sneeuwen als eerste onder door de drukte en de stress die een onderneming met zich meebrengt. En bedenk je eens welke kosten van advocaten en partneralimentatie je bespaart? Om nog maar niet te spreken van de emotionele- en sociale schade die een breuk met zich meebrengt.

Stel je eens voor hoe het voor je zijn als je weer vanuit plezier, ontspanning en verbinding samen bent? Dat de intimiteit weer stroomt? En je vanuit overvloed je relatie, je gezin en je bedrijf combineert? Hoeveel is dit je waard?

Wat kan EFT-relatietherapie jullie relatie brengen?

Na verloop van tijd verschuiven een heleboel leuke dingen die je samen had naar de achtergrond. Met EFT-relatietherapie breng je ze weer terug in je relatie. 

 • Je begrijpt elkaar weer en je ervaart meer diepgang.
 • De communicatie verloopt beter.
 • Zeurende relatieproblemen los je eindelijk samen op.
 • Je ervaart meer liefde en vitaliteit.
 • Samen maak je bewuste keuzes en stel je prioriteiten met betrekking wat er echt toe doet voor jullie.
 • Je creëert een relatie vanuit overvloed in plaats van een relatie met een tekort aan tijd, aandacht en begrip.
 • Op de momenten dat je elkaar nodig hebt, ben je er voor elkaar.
 • Je voelt je weer op je gemak en ontspannen bij elkaar.
 • Je vrijt weer samen.
 • Als het in je relatie lekker stroomt, stroomt het ook beter in je onderneming.

Waarom werkt EFT-relatietherapie zo goed?

EFT-relatietherapie richt zich op de essentie van jullie relatie, namelijk de liefde. Andere methoden richten zich vooral op hoe je beter met elkaar communiceert of hoe je beter met elkaar onderhandelt. Dat blijkt niet de sleutel tot liefde te zijn. De sleutel tot de liefde is het je kunnen verbinden met je partner vanuit overvloed met als basis veiligheid en vertrouwen.

In de loop van je relatie ontwikkel je negatieve patronen die jullie liefde in de weg staan. Dat komt écht veel voor, waardoor je elkaar niet meer begrijpt. Tijdens een EFT-relatietherapie traject brengen we deze ondermijnende patronen in kaart. We onderzoeken en transformeren ze tijdens de sessies, zodat jullie meer liefde, verbinding en overvloed ervaren.

Het EFT-relatietherapie traject

3 maanden

verbinden vanuit overvloed

 • 5 sessies van 1,5 uur (online of in Den Bosch)
 • Werkboek met extra uitleg en opdrachten
 • Onbeperkt e-mail en telefonische ondersteuning tijdens het traject
 • Sessies ook in het weekend of in de avonduren

Investering € 997 ex btw

Betaling in termijnen is mogelijk

6 maanden

verbinden vanuit overvloed

 • Een kick-off sessie van 3 uur
 • 7 sessies van 1,5 uur (online of in Den Bosch)
 • Werkboek met extra uitleg en opdrachten
 • Onbeperkt e-mail en telefonische ondersteuning tijdens het traject
 • Sessies ook in het weekend of in de avonduren
 • Online modules met waardevolle video’s en presentaties
 • Nazorg: 1 sessie van 1,5 uur

Investering € 1.997 ex btw

Betaling in termijnen is mogelijk

Dit traject is geschikt:

Als jij en je partner openstaan voor relatietherapie, zelfkritisch zijn en je kwetsbaar durven op te stellen. Soms kan het voorkomen dat jouw partner relatietherapie (nog) niet ziet zitten. Weet dat je alleen welkom bent, dat jij de regie mag nemen en dat je partner later in het traject kan aansluiten.

Jullie willen dat anders!

Verbinden vanuit overvloed, zodat de liefde, vitaliteit en intimiteit weer stroomt.

Wat klanten zeggen

We waren niet meer in gesprek. Ik had mezelf zolang afgesloten. Door de modules en de gesprekken met Irma werd het gemakkelijker om weer met elkaar te praten. Het gaat beter dan dat het ooit was. Ik voel me gelukkig. We voelen weer als een team. We bevelen jou zeker aan bij anderen. Je bent een relaxed en deskundig persoon. We hadden het gevoel dat je er echt voor ons was. Je wees ons beiden op punten op een prettige manier. We voelden ons nooit aangevallen en ervoeren geen moment dat je partij koos.

Paula

Ons huwelijk was in een dusdanige staat dat het richting een scheiding koerste. Met behulp van het EFT relatieprogramma Samen koers zetten naar een zonnige toekomst gaat het nu een stuk beter met ons. Dat merk ik aan alles. De fundatie voor de nieuwe liefde, voor het samen verder gaan, is gelegd. Het programma beveel ik zeker aan, omdat het ons ontzettend geholpen heeft. Het heeft een mooie lijn in de opbouw: van niets tot iets. Ik vond de online modules erg waardevol evenals het lezen van het boek. Dat alles gaf een nog beter inzicht samen met de begeleidingssessies. Irma als begeleider heeft een prettige persoonlijkheid…let op ingekort.

Gijsbert

Voordat we met de relatiesessies begonnen was de situatie explosief, onze relatie stond op klappen. Ik voelde me machteloos. De online modules en de gesprekken met Irma gaven me snel veel inzicht in onze situatie. Ik zag wat ik zelf moest veranderen. Alles is gewoon goed nu. Het voelt weer zoals het was. Fijn en zelfs wel meer dan dat zelfs.

Chris

Irma Buenk

EFT (Emotionally Focused Therapy) is een wetenschappelijk onderbouwde en beproefde methode ontwikkeld door de klinisch psychologe Dr. Sue Johnson. EFT wordt door de American Psychological Association erkend als een wetenschappelijk bewezen vorm van relatietherapie. Uit 15 jaar onderzoek blijkt dat 70 tot 75% van de paren die EFT hebben ondergaan, uit het dal zijn gekomen en gelukkig zijn in hun relatie.

Als aanvullend getraind EFT therapeute is ze aangesloten bij EFT Nederland en het ICEEFT, het International Centre for Excellence in EFT opgericht door Dr. Sue Johnson.

Tevens volgt ze individuele supervisie om haar leerproces te versnellen.

Daarnaast is ze lid van 2 intervisiegroepen om met collega’s ervaringen uit te wisselen en te sparren over praktijksituaties.   

Behalve de uitgangspunten van EFT werkt ze met theorieën en werkwijzen uit o.a. de communicatie– en natuurwetenschappen, oosterse stromingen en lichaamsgericht werken.

Behalve het hebben van deze theoretische kennis heeft ze dit ook zelf ervaren en doorleefd. Ze gelooft ten diepste dat als we nu niet onze problemen opruimen we onze relatie en onze kinderen er mee belasten en dus niet ten volle kunnen leven. 

Relatietherapie Den Bosch ondernemers